Helló Ősz!
2020. 09. 21.
A természet ajándékai nekünk!

Egész nap ragyogóak a fények, friss a levegő. Nagyokat sétálhatunk és kirándulhatunk ezáltal megnyugodhat a lelkünk a színes őszi táj látványától. 

Ősszel egy kicsit mindig bezárkózunk a lakásba akár egy bögre teával és egy jó könyvvel, vagy csak egy jó film elé leülünk hogy egy kicsit magunk legyünk. Ezt az időt tölthetjük lakásunk dekorálásával is. Hiszen ilyenkor ősszel rengeteg szín és termés áll rendelkezésünkre. Az őszi dekoráció készítésénél bátran nyúlhatunk a vadgesztenyéhez, a makkhoz, a törökmogyoróhoz, a fenyőtobozhoz, színes falevelekhez, de akár magunk is festhetünk faágakat vagy kissebb köveket. De akár gondolhatunk a legrégibb őszi dekorációra is a tökre. Használhatunk kissebb dísztököket vagy kifaraghatunk egy nagyobbat is. Rajzolhatunk neki arcot és rakhatunk bele mécsest vagy lefesthetjük és ültethetünk bele virágot ami egy kicsit feldobhatja kertünk kinézetét. 

Élvezzük ki egy kicsit az őszt és használjuk ki hogy ennyi színt és termést ad nekünk a természet. Készítsünk csodaszép dekorációkat lakásunkba és kertünkbe.